Woho !!

Måster ju börja med att berätta att igår så satt Emma på Daisy för första gången ❤️ Hon va så duktigt. Upplevs väldigt trygg och stabil trots sin ringa ålder. Det är nu man märker att allt arbete man lagt ner på hennes uppfostran betalar sig! Hon har inga dåliga upplevelser, utan ser mig som en trygghet och allt jag ber henne om ställer hon glatt upp på. Ska bli roligt att fortsätta jobba med henne och Emma nu framöver, kanske breeders 2016 är nån omöjlighet.  

 
Imorse packade jag in unge och häst i släpet resp bilen och drog till klagstorp och veterinär/tandläkare Sara Rahm . Hingsten har ju hela tiden haft lite bekymmer med bettet, jag har ridit bort en stor del, men jag har misstänkt att det funnits hakar att åtgärda. Och mycket riktigt fanns det lite att slipa på. Stor guldstjärna i uppförande, de trodde nog inte jag va riktigt klok, en barnvagn i ena handen och hingsten i den andra ?? men han är så lugn och fin så❤️?

  
Nu i eftermiddag så har jag och Wiggo hämtat foder på kvarnen, den lilla skitungen kommer vara en fullfjädrad hästkarl innan han är fem om vi ska fortsätta såhär . 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *