3-åring-bockning=ambulans

Ja, det är en erfarenhet min lillasyster är rikare ? inte roligt att få ett telefonsamtal där man får reda på att hästen skickat henne i backen så illa att ambulans kallades till platsen. Nu hade hon en jävla tur och klarade sig undan med en massa blåmärken, det kunde gått mycket värre. Dessa djur… 

  
Daisy fick ryttare på ryggen för andra gången idag. Emma och jag firade med en groupie? ja, jag vet… Säker unghästhantering? men det gick så bra så. 

  
Astrid och Julia jobbar vidare, konditionen är ju inte den bästa och den där sommarmagen behöver minskas lite. Men de går framåt och Julia tycker om Astrid, och det känns bra. Ett mål är nu satt med deras träning, en klubbtävling framåt hösten. 

Rock gick ett pass med mig på banan imorse. Vi va ganska överens, och det är inte illa för att va vi ?  

 
Nån som vet nåt ställe man kan köpa fina pannband? får gärna tipsa mig❤️ 

Nu ska jag och Wiggo sova sju kvart i timmen❤️ 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *