Vilken ypperlig dag

dagen började med pay n jump i K-hamn med Linnea och Wiggo. Och äntligen är vi på rätt köl igen. Peerfect och Linnea gjorde två jättefina rundor utan nån som helst tvekan. Bra flyt, bra tempo, han kommer lättare upp från backen och har slutat hoppa på fart. Jag är så nöjd och glad hästägare idag❤️  

   
Wiggo har ljudligt hejat fram sin ponny hela dagen, febern borta och humöret åter på topp. Älskade skitunge. 

  
Ikväll hoppade jag upp en sväng på Rock. Red en stund på banan barbacka. Mest för att kolla så det inte gjorde ont i svanskotan. Har ju haft stora bekymmer med den sen förlossningen, men det kändes inte alls. Så skönt. Det är helt otroligt hur mycket kroppen kan ändras på väldigt kort tid. Jag känner mig mer och mer som vanligt för var dag som går. 

Nu ska jag skalla kudden.

Natti ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *