Utan sömn blir dagen väldigt lång…

Lilleman har haft feber nästan hela dagen, varit jättegnällig. Mammas lilla hjärta. Storasyster Bella med bihang ( Daniel ).. Nu märker jag snart om han läser min blogg ? kom och lämnade lite extra alvedon och massa kärlek till Wiggo.  

  
Hästarna då.. Ja, de har alla fått sitt. Utom Rock.. Tanken va att han skulle få ett pass på banan, men det har blåst typ orkan här idag, och då är det inte ens lönt att tänka tanken. Hur gammal Rock än blir så är det förbannat otacksamt att rids honom när det blåser för mycket. Han blir bara spänd och spökig. Så med tanke på att jag sovit typ tre timmar inatt tyckte jag det va bäst att skita i att bråka med honom. 

Emma och jag tog ut Daisy på banan. Denna dam bryr sig inte om väder och vind, bara hon får vara med är hon nöjd och glad. Hängt på henne idag och nu närmar det sig uppsittning på riktigt. Jag håller, Emma rider… Till döden skjiljer oss åt ? 

  
Nu ska jag äta skräpmat och slötitta på nån halvtaskig film. Imorgon taggar vi hopptävling. 

❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *