Hur gick det nu då ?

 

Det var ju tävlingsdebut för Johanna igår, och jag var nog nervösare än hon. Men det kan ju ha att göra med att jag satt på jobbet och kunde bara följa henne ” online ” .
Pratade med henne när hon hade värmt upp och hon sa att det kändes bra. Corall var lite spänd, men överlag väl framme och mjukgjord.
Procenten var inte direkt nått att jubla över, men Johanna tyckte att Corall hade gått bra och att hon fick lite dåligt betalt. Och jag har ännu inte sett ritten ( den finns på film ) så jag kan inte uttala mig. Men tittar man i resultat listan så dömde Alette hårt. 8 stycken med godkända %, 3 stycken över 65 %. Utav 34. Så även om Johanna inte red sitt bästa för dagen, så var det iallafall 15 stycken som red sämre.

Nu ska vi titta på filmen och gå igenom protokollet. Alette ger alltid bra kritik och den ska man ta åt sig. Sen vet vi vad vi ska jobba med till nästa gång. Det tar ju lite tid att lära sig ” tävla ” , blir ju en hel del nerver inblandat som inte finns när man sitter hemma och rider. Man får helt enkelt träna på att tävla också.

För mig var Johanna och Corall dagens stjärnor, och de ser ju riktigt stiliga ut med, eller hur?=)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *