En riktigt bra dag ❤️

Denna dagen har gått fort och innehållet massa roliga saker, vissa dagar känner jag mig som Stålmannen och hinner/orkar hur mycket som helst. Idag va en sån dag. 

Satt upp på Rock lite efter 8 imorse, konstaterade rätt fort att jag kommer få massa, massa skäll utav Mollis imorgon. Ja, imorgon ska jag rida första Mollisträningen på ett och ett halvt år. Och jag har lagt mig till med massa nya (o)vanor. Sitter inte alls så stilla längre och bromsar för mycket i handen utan skänkel och säte. Bra att jag vet vad jag gör fel, mindre bra att jag inte lyckats korrigera det. Har ju haft massa problem med min svanskota sen förlossningen, och det har varit/är jobbigt att sitta i sadeln. Lär inte va speciellt häftig efter morgondagens träning. 

Sen va jag i Näsum och hämtade Linnea:) Peerfect gick sig ett pass på banan. Och han va så fin, så fin❤️ Denna ponny ligger mig så varmt om hjärtat och han kommer få dras med mig i många år. 

   
 
Efter en snabbdusch så körde jag Fröken Ahonen till skolan och styrde bilen mot kyrkhults skogarna. Lekdate med herr Harry Björkman stod på schemat❤️ slog ihjäl ett par timmar med Linn:) hästprat blandat med blöjor och kaffe ?ypperlig kombination ❤️ 

   

Ungarna smidde planer och snackade skit om föräldrarna. Ligister redan vid ett halvår i livet. Tur de är sockersöta ❤️ 

 
Väl hemma igen så gick vi loss på nästa ponny. Astrid och Julia fick sig en omgång på banan❤️de utvecklas för varje pass och de ser verkligen ut att trivas ihop. 

  
Dagen avslutades med bästa Emma och Daisy. Tredje gången med ryttare på ryggen, och idag la vi till tyglar, halsrem och skänkel. Daisy tog det hela som en kung och tycker vi går för sakta fram. Guldstjärna till bägge flickor ❤️ 

   
Hur har er dag varit ? ❤️

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *