Alltid kämpa, aldrig ge upp.

Ord som kan beskriva helgen.

Mollisträning i fredags, över förväntan och jag fick inte alls så mycket skäll som jag trodde jag skulle få. Visserligen gjorde vi inga avancerade övningar, men hon tyckte han va fin, mjuk och lösgjord och det är det som är grunden för att vi ska kunna jobba vidare och tillbaka till där vi än gång va. Vi är på rätt väg och det kändes förbannat bra att vara tillbaka. Rock tyckte oxå att det va roligt att träffa Mollis igen.
254785_10151254306256410_2143649164_n

I Lördags så lastade vi ponnyn och åkte till k-krona för hopptävling. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det hela. Massa småsaker som i det stora hela blir gigantiska problem inne på banan. Från början fick vi inte fram honom, jag satt timtal på banan och red övergångar för att han skulle vakna till och börja tänka framåt. Sen fick vi inte stopp på honom och han började hoppa allt på fart, nu har han styrkan att komma från backen, men i stressade situationer glömmer både han och Linnea detta och då blir det lite kortslutning i systemet, han blir lite jagad och då blir det tvärstopp. Han är en jättekänslig kille med massa attityd. Träna mera är receptet och det ska vi göra.

IMG_0530.JPG

På kvällen va jag och Chista på överraskningsfest för Dennis. Riktigt trevligt med supergod mat och trevliga människor. Roligt att se att Dennis blev så glad. Skönt för Herr och Fru Bergman att komma ut och göra nått som inte inkluderar arbete eller att skita ner sig.

Igår satt Emma upp på Daisy igen. Nu är det ju dags att börja styra lite, och Daisy tar det hela med ro. Vi tänkte köra på tre dagar i veckan varvat med lite löshoppning och allmän hantering tills hon är riden lös i alla gångarter. Då är vi ju i fas med övriga tre-åringar i landet och kan ge henne lite vila över vintern. Om hon nu vill de, risken är att hon blir uttråkad, men det tar vi då.

IMG_0640.JPG

Idag ska jag och Linnea lasta Rock och åka till Bräkne-Hoby och träna för Alette. Hela ORK¨s dressyrlag ska dit och träna inför premiären i helgen. Jag har ridit för Alette förr, dock många år sedan, men jag tycker det ska bli skitkul. Lär ju få skäll idag igen, men va fan, det som inte dödar härdar !

kattas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *