Vilken helg! Vilka hästar!!

Har varit tävlingar i dagarna två på hemmaklubben ORK i helgen. 

Peerfect gick två klasser på lördagen tillsammans med Linnea och kammade hem två andraplaceringar . Jag va så stolt, denna fina ponny har kapacitet att gå hur långt som helst, detta är bara början. Fick bra kritik utav domaren och det finns många fler % att hämta. 

   
   
På söndagen var det dags för mig att återigen äntra tävlingsbanan . Nästan två år sedan sist, och jag va så nervös så det va svårt att fokusera. 

Men det gick över förväntan, Rock och jag visade att vi fortfarande kan! Han va lite överladdad och jag alldeles för spänd men en femteplats på 66 % i LA:3 och en andraplacering i MSV C:1 på 67% är helt klart en godkänd comeback ❤️ blev vinst med laget oxå ❤️  

    
 
❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *