Ultraljud, hästar och medium

Har varit en händelserik vecka, en bra vecka. Jobbet har gått in på slutklämmen och jag har 15 pass kvar innan det är dags att gå hem på havandeskap, och det känns helt underbart. Det är inte det att jag har ont lr har några typiska gravkrämpor just nu, men eftersom jag sover så fruktansvärt dåligt om nätterna ska det bli skönt att kunna ta en powernap närsom på dagen det passar mig.

Vi var på UL i onsdags. Allt såg bra ut och den lilla grodan har verkligen växt. Och min moderkaka hade flyttat på sig, så nu är jag en halv cm ifrån en vaginal förlossning utan att ha ett OP-team med kniv redo. Och det känns som att den där sista halva cm kommer vara på vår sida när det väl är dags, för jag vill föda naturligt, men utan komplicationer då.

Jag har ju hela graviditeten haft skumma drömmar om utgången. Att jag föder för tidigt, att vi inte hinner in, att det blir problem osv. Detta stör mig, då det skapar onödig oro och det bidrar ju absolut inte till att förbättra min nattsömn. Så igår vände jag mig till en vän som oxå arbetar som medium. Ni som bor häromkring vet nog vem Sanna är, och ni andra kan googla henne, Sanna Medium, om ni är nyfikna.
Frågan jag ställde till henne var just om mina drömmar och min oro inför resten utav graviditeten och om den skulle sluta lyckligt.
Detta var svaret jag fick.

” Hej min vän. Du kan vara lugn, det ser ut som det kommer att gå snabbt så vänta inte för länge med att åka in när det är dags. Jag ser en vacker liten bebis, jag ser könet på den och när du fått så innan du lägger ut vad det blivit så skickar jag gärna vad du fått. Jag ska hälsa från Birgit på andra sidan och också någon kvinna som säger ”farmor är här”. De håller ett vakande öga på dig så att du tar det lugnt, vilket du inte alltid gör säger dom, så dom brukar ”klubba” dig lite när du ska vila . Birgit kommer att vara med på förlossningen för att du ska känna dig trygg och för att hon vill se bebisen . Hon hälsar att du inte ska ”skälla så mycket på sambon” han gör så gott han kan säger hon . Du kan vara lugn med din förlossning försök att ta det lugnt och njuta, det är din rädsla som spelar dig ett spratt i dina drömmar, här handlar det om ditt självvärde. Birgit och farmor hälsar att du kommer att bli en underbar mamma, lita på dig själv och framförallt säger dom att du behöver inse att du är VÄRD att ha det gott. Njut tjejen säger Birgit. du har en underbar tid framför dig. du kanske inte behöver utmana hästen precis men gör det du känner för. Hon kramar dig och säger att hon finns där för dig. Hon säger också något som jag hoppas du förstår, hon säger: jag led inte, jag hann inte reagera, hon säger också att du inte ska ha skuldkänslor för saker du ville ha sagt men inte hann. jag har hört dom nu säger hon, och tillägger att hon älskar dig väldigt mycket och att hon är MYCKET stolt över dig. Allt ser bra ut, en hund runt dig kanske inte gillar bebisen, det är en yngre hund, stark hund som själv gärna vill vara i centrum, Allt gott. kram Sanna ”

För er som inte vet så är Birgit min mammma, hon omkom i en olycka 2001.
Man kan välja att tro på vad man vill om det här, men för mig är det en trygghet att veta att min mamma vakar över mig och att hon är med mig hela vägen.

Unghästarna fick löshoppa igår. Daisy hade verkligen fattat galoppen och seglade över som ingenting. Hon kanske blir en dubbeltalang, vilket hade varit väldigt roligt.

10690030_10152817480006410_3846067670785366785_n

Är väldigt stolt över hennes utveckling och hoppas verkligen vi är redo till våren för visning.

Astrid och Rock ska ju tävla på klubbtävlingen nästa vecka. Och igår red hon igenom programmen för mig. Och det kommer gå strålande, bara Rock är lite schysst och inte hittar på egna rörelser på banan. Han tycker ju byten, slutor och dyl ska ingå i alla program, och ber man inte om det ordnar han det själv. Knäpphäst <3

2 Kommentarer
  1. Linn
    Linn says:

    Kommer gå fint 😀 jag hade nog med behövt nån som klubbar till mig ibland i mitt stressande 😉 förlorade själv min pappa i olyckliga omständigheter milt sagt så jag förstår helt klart att det känns lite extra tryggt att få lite stöd från det andliga.
    Lycka till med resten av graviditeten 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *