Ny vecka, nya friska tag!

Ja! Äntligen frisk igen och full fart under galoscherna 🙂 hatar att vara sjuk och orkeslös, ligger inte i min natur att vara stilla. 

Igår hade vi underbart väder här i Gränum, färgerna i naturen är helt fantastiska och jag älskar verkligen hösten. 

Hade Daisy på töm för första gången igår. Hon är återigen inne i en växtfas, på höjden, tyvärr inte på bredden. Så fort hon började få kraftfoder och kom in på Box började hon växa. Så nu får jag återigen ta det lite lugnt med belastningen utav henne. Men samtidigt måste vi ju framåt i utbildningen, och då är ju tömkörning helt fantastiskt. Så det blir nästa utmaning att befästa. Men det blir nog inga problem ❤️ 
  

  

Linnea var här och hoppade Peerfect lite oxå, öva lite linjer, hoppa på lite båge. Hålla ihop bog och bakkärra, både framåt och tillbaka. De jobbade på suveränt, och jag är mer än nöjd. 

  
 Har blivit tillfrågad utav ungdomssektionen om jag vill i gestalt utav Elsa från Frost , göra en uppvisning tillsammans med nån utav mina hästar på Lucia  showen 🙂 kommer bli skitkul och nu gäller det bara att hitta rätt outfit:) Känner jag nån som kan sy?:) 

❤️

  

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *