En pissig vecka kan ju bara bli bättre.

Fredag.. Underbart.. Planerar mysa ner mig med mannen i mitt liv ikväll, ha ett halvt öga på idol och en hand på magen.

Veckan har varit tuff fast med inslag utav bra grejer med, de bra grejerna har hästarna, mannen och de andra underbara människorna jag har omkring mig stått för.

Jag var hos BM igår. Ett inplanerat besök pga utav vårt besök på förlossningen häromdagen och ett besök för att göra glukosbelastningen.
Kan ju inte säga att det smakade gott, men det var absolut inte så farligt som jag har hört att det ska vara. Och nån diabetes har jag inte, de värdena va kanon. Även mitt blodvärde har gått upp, och det känns bra. Det enda som inte var oki var mitt blodtryck, jag ligger så lågt, så lågt.. Men sömnbristen och allmäntillståndet spelar nog in här till stor del.
Bm bokade in mig på ett läkarbesök nästa vecka, hon tyckte jag såg helt knäckt ut och att jag inte skulle jobba de sista veckorna jag har kvar. Vi får väl hoppas Dr är utav samma åsikt, jag behöver vila, få lite ro i kroppen och bara fokusera på vad som komma skall.

Min bror har fått ett återfall. Han är ju narkoman och har varit större delen utav mitt liv, lr ja så länge jag kan minnas har det varit strul och problem. Och vi pratar inte lite hasch nu lr ett och annat piller utan en fullfjädrard narkoman med ärr överallt efter nålar, vi pratar anfetamin, morfin, heroin..
De senaste åren hade han dock skärpt till sig och vi hade detta året åter tagit upp kontakten. Han gick på ett metadonprogram, hade fått jobb och allt verkade så jävla bra. Han bor inte här, utan i Luleå, vi är bara halvsyskon och har aldrig bott tillsammans, men Daniel har alltid varit väldigt speciell för mig. Han är som jag, fast en manlig version.
Och häromdagen kom larmet, inkommen på akuten, nedstängda kroppsfunktioner, kliniskt död.
Men det lyckades rädda honom.
Och vad hade idioten stoppat i sig denna gången då?!? Googla drogen krokodil så får ni se. För mig obergripligt att man kan utsätta sig för nått sånt här.
Och detta behöver jag inte just nu, har jag inte nog att oroa mig över?!?

Idag har jag bestämt att det ska bli en bra dag, så det så!!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *